Auto&Car

Feb 27 2018

Curacao Autoverhuur – auto huren bij Rent A Car Curacao, auto rent.#Auto #rent

Een auto huren bij Rent A Car Cura ao

Een auto op Curacao is onmisbaar. Zonder een auto zou u veel van de hoogtepunten van het eiland missen. Maar ook voor het doen van vele praktische zaken, zoals boodschappen, is een auto erg handig..

RentACarCuracao.com is niet zomaar een verhuurbedrijf. Daar zijn er al vele van op Curacao.

Wij verhuren aan bestuurders die zich als een heer in het verkeer gedragen, zich bewust zijn van het feit dat zij niet de enige in het verkeer zijn en hun rijstijl aanpassen aan het tempo van het eiland.

In grote lijnen betekent dit dat de bestuurder minimaal 24 jaar moet zijn EN minimaal 3 jaar een rijbewijs moet hebben.

Zeer lage prijzen

De huurtarieven van RentAcarCuracao.com zijn bijzonder laag. Vergelijkt u onze auto s maar eens met de andere aanbieders met vergelijkbare (top-) kwaliteit auto s. En bovendien zijn vrijwel alle extra’s waar u elders extra voor betaald, bij ons al inclusief.

Wij kunnen onze tarieven zo laag houden omdat we werken met (uitsluitend) de betere lokale verhuurder(s) die door ons scherp geselecteerd en gecontroleerd worden. We verhuren veel auto’s, zodat wij scherpe prijsafspraken kunnen maken zonder dat u inlevert op kwaliteit.

Verder beperken we de kosten door o.a.:

  • alleen aan de ‘betere rijder’ te verhuren;
  • de risico’s van inbraak en diefstal zoveel mogelijk proberen te beperken door nadrukkelijk te vragen naar uw verblijfsadres op Cura ao (de auto moet ‘s-nachts op afgesloten of bewaakt terrein staan);
  • alleen jonge of nieuwe auto’s te verhuren (veelal vallend onder fabrieksgarantie waardoor minder kosten);
  • zo min mogelijk ‘onnodige’ kosten te hebben zoals aftanken en schoonmaken (dat doet u voor ons waardoor u direct profiteert van de lagere prijzen);
  • alleen met PREPAID-tarieven te werken.

Hierdoor profiteert u van extra lage tarieven, uitstekende voorwaarden en u krijgt bijzonder nette auto’s ter beschikking.


Written by admin


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *