Leiebil – billig bilutleie med holiday autos norge – holiday autos #auto #loan #with #bad #credit


#auto holidays
#

Vi søker blant 1500 leverandører for å finne den beste prisen for deg

Kundeerfaringer

Levert av Trustpilot

Jeg har brukt Holiday Autos for leie av bil de siste årene. Ser ut til å være en utrolig enkel måte for å finne en bedre avtale på, uten å måtte sjekke rundt på mange nettsider.

Hentingen var enkel, det tok 5 minutter fra ankomst ved disken til jeg kjørte bilen ut, og leveringen tok enda mindre tid. Bestilling med Holiday Autos var enkelt, og jeg fikk den bilen jeg hadde bedt om – helt perfekt!

Leide en 4×4 (Nissan X-Trail) fra Holiday Autos for vår 3-ukers ferie i Kwa-Zulu Natal, Sør-Afrika. Bilen (fra Thrifty) sto klar og ventet på oss da vi ankom Durban Lufthavn, og registreringen var rask og enkel.Virkelig valuta for pengene.

Vi hentet bilen på flyplassen uten noen problemer i det hele tatt. Veldig fin bil, kjempegod å kjøre og veldig drivstofføkonomisk. Bilutleieselskapets betjening var veldig hyggelig og hjelpsom. Leveringen var ikke noe problem heller – alt var veldig bra.

Dokumentasjon og opplegg fungerte som vanlig bra. I fjor belastet utleieselskapet meg for et gebyr etter leien på kredittkortet. Holiday Autos rettet opp dette og jeg fikk full refusjon. Det er bra service.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *