Auto&Car

Sep 6 2018

Sjako Export Cars – In- en verkoop van auto – s, auto export.#Auto #export

auto export

Auto export

Languages
  • Auto exportNederlands
  • Auto exportEnglish

  • Auto export
  • Auto export
  • Auto export
  • Auto export

Welkom bij Sjako Export Cars

Auto exportSjako Export Cars b.v. is een familiebedrijf met meer dan 20 jaar ervaring in het verkopen en exporteren van auto s, busjes, jeeps en vrachtwagens.

Het verkopen en verschepen van goede kwalitatieve auto s is hoofdzaak nummer 1 bij Sjako Export Cars b.v. en dit is altijd onze aandrijvingskracht bij ons bedrijf door de jaren heen. Onze relatie tot onze klanten is eveneens zeer belangrijk bij Sjako Export Cars b.v.

Op wekelijkse basis, beheren wij een grote inventaris van ten minste 100 auto s, busjes, jeeps en vrachtwagens. Al onze voertuigen zijn beschikbaar en klaar voor export. Wij zijn ijverig en betrouwbaar. Onze klanten zijn hoog gewaardeerd en we streven naar een goede samenwerking. Bij Sjako Export Cars proberen we met de tijd mee te gaan en goede klantenservice is deel van onze overeenkomst.

Als het uw auto, busje, jeep of vrachtwagen is om te verschepen dan is het een simpele procedure om door ons bedrijf te werken. Bij Sjako Export Cars b.v., bent u ervan verzekerd dat u de beste persoonlijke attentie en zorg. Onze lage prijzen zijn inclusief van alle normale belastingskosten van het verschepen van het vertrekpunt en de bestemming van de haven overzee. Wij regelen alle documentatie die nodig is om een veilige aflevering van uw voertuig(en) op de eindbestemming.

Voor elke vraag of advies over het exporteren van uw voertuigen staan wij klaar om u te woord te staan. Bel, bezoek of mail ons We staan klaar om u op uw wenken te bedienen.


Written by admin


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *